Fortøjning

Sikker fortøjning giver et trygt sejlerliv - Fortøjning af båden kan gøres på forskellige måder. Det vigtigste er at du fortøjrer båden sikkert for at undgå skader på båden.
Hos webbaad.dk finder du alt hvad du behøver til fortøjning. Færdige fortøjninger, Storm fortøjninger, Fendere, Fortøjningsfjedre med videre

At kunne lægge til kaj, fortøjre en båd og binde et knob er vigtige egenskaber for en skipper. Lær at binde pælestik, binde et dobbelt halvstik og flagstik, så kommer du langt. Disse knob er sikre og desuden lette at binde op, selv efter hård belastning.

Alt tovværk som anvendes til faste fortøjninger skal have en høj brudstyrke, og være modstandsdygtig overfor slid, træk og sollys.
Som faste fortøjninger bør man bruge langfibret tovværk fremstillet af polyester eller polyamid, såkaldt silker, som fx Polyester Superior.

Færdige faste fortøjninger med isplejset øje
Som for eksempel Dockline som med dobbeltflettede specialkonstruktion giver en luksusfornemmelse af fortøjningen. Hvid unik kerne af nylon (polyamidfibre), giver elasticitet/stødabsobering. Yderstrømpen er fremstillet af UV-beskyttet, slidstærk polyester HT. Strækning ved maximal brudstyrke ca. 50%.

Loading...