Om os

WEBBAD.DK

Webshop
WEBSHOP MED BAADUDSTYR
webbaad.dk har ikke nogen fysisk butik, webbaad.dk er som navnet også antyder udelukkende en webshop
webbaad.dk er en webshop hvor du kan handle udstyr til din båd fra rigtig mange kvalitetsmærker som for eksempel Spinlock, Harken, Fusion, Johnson Pump og mange flere

 

Kæmpe stort udvalg
webbaad.dk har adgang til mere end 20.000 varenumre, vi kan til enhver tid trække nye varer ind og optimere udvalget i webshoppen.
Vi ser det som vores opgave at præsentere det mest attraktive varesortiment til vores kunder, så vi er sikre på altid at have de mest spændende produkter, både når det gælder pris og kvalitet.

 

Døgnåben webshop
webbaad.dk har ikke nogen fysisk butik, webbaad.dk er som navnet også antyder udelukkende en webshop. Vi har valgt denne forretningsmåde for at minimere personale- og lokaleomkostningerne, der helt naturligt er ved at have en butik

Til gengæld sætter vi en ære i at være tilgængelige for vores kunder, på telefon og online i webshoppen. Vi har derfor en meget kompetent service- og supportafdeling, som sidder klar til at hjælpe på hverdage i kontortiden. Vi besvarer normalt mails indenfor 2 timer i kontortiden på hverdage.

 

Levering på kun 24 timer - til  pakkeshop eller erhvervsadresse
Vi samarbejder med GLS, og kan derfor altid sikre dig en hurtig levering på kun 12-24 timer. Vores fragtpriser er derudover yderst favorable, så du sparer de unødvendige omkostninger.

Loading...